Måttanpassade diskbänkar i rostfritt

Vi tillverkar din måttanpassade diskbänk i rostfritt. Precis som du vill ha den.
Våra diskbänkar

Specialdesignade diskbänkar

Vi tillverkar specialdesignade diskbänkar och inredning i rostfritt. Kontakta oss gärna med din idé så hjälper vi dig.
Kontakta oss

Vi är experter på rostfria diskbänkar

I Kristianstad, Höör, Lund & Skåne med omnejd

Vi har många års erfarenhet av rostfria diskbänkar. Varje enskild diskbänk måttanpassas efter kundens önskemål och behov. För oss är inget standard. Utöver raka bänkar tillverkar vi även vinkelbänkar, bänkar i U-form & Z-form. Med andra ord tillverkar vi i alla former som du som kund vill ha. Alla våra diskbänkar tillverkas med plåtkvalitet sis2333 rostfri borstad plåt, tjocklek 1,5 mm. Alla bänkar underlimmas med 22 mm vattenfast skiva (v-313) för maximal styrka, stabilitet och solid känsla. Vi har ett stort utbud av disklådor och våra mest sålda hittar du i vårt designverktyg. Våra disklådor sömsvetsas och integreras med bänken utan synliga skarvar. Uttag för spishäll, utstickande pelare, avfasade- runda hörn och andra lösningar erbjuder vi också. Välkommen!

KVALITET. ALLA VÅRA DISKBÄNKAR TILLVERKAS I 1,5 MM TJOCK PLÅT

Kvalitet

Kvalitativa rostfria diskbänkar

Landskrona Rostfria har lång erfarenhet av rostfria diskbänkar. Vi bygger alla diskbänkar och arbetsytor med 1,5 mm tjockt rostfritt borstat stål för högsta kvalitet och hållbarhet. Alla disklådor sömsvetsas och levereras med hög slipfinish utan synliga skarvar.

Inspiration

Design

Designade diskbänkar

All vår tillverkning är anpassad efter kundens behov och önskemål. Utöver raka diskbänkar tillverkar vi många vinkelbänkar, bänkar i U-form och i Z-form. Vi tillverkar även inredning, hyllplan och möbler i rostfritt. Skissa på din idé i vårt ritverktyg och kontakta oss om du undrar något.

Våra diskbänkar

Service

cta_service

Våra ledord är hög kvalitet, flexibilitet och leveranser i rätt tid. Landskrona Rostfrias diskbänkar är alltid måttbeställda och tillverkas i samarbete med dig som köpare. Du får en diskbänk i hög kvalitet, i valfritt utförande och levererad när du vill ha den.

Kontakta oss

Designa din diskbänk i vårt ritverktyg

Med vårt ritverktyg designar du snabbt och enkelt din egen måttanpassade diskbänk. När ditt utkast är klart ger vi dig ett prisförslag tillsammans med eventuella valalternativ. Vi ger dig även personliga tips och råd med eventuella specialutföranden och lösningar som du kanske inte kände till från början. Vår tillverkning är alltid måttanpassad, så vi har lösningen för dina behov och vad som krävs i just ditt kök. Det som generellt påverkar priset är oftast val av disklåda och kanter samt storlek på bänken. Vårt mål är att din diskbänk blir precis som du vill ha den.

Mer info om vårt ritverktyg

I vårt ritverktyg ritar du snabbt och lätt fram en skiss på din diskbänk. När vi fått din förfrågan återkommer vi med prisförslag, oftast inom en arbetsdag. Vi ger även tips och råd på lösningar för att uppnå dina önskemål på bästa möjliga sätt. Om du känner att det är svårt med olika detaljer som placeringar av urtag för spishäll, disklådor eller specialmått så behöver inte detta vara exakt i din ritning. Vid order ritar vi alltid upp diskbänken igen med exakta mått och specifikationer för ditt godkännande.


Våra leverantörer och samarbetspartners

Landskrona Rostfria Logo

Om Landskrona Rostfria

Vi är ett familjeföretag som startade 1953. Vår inriktning är tillverkning av kund och måttanpassade diskbänkar för privatbruk. Vi tillverkar även högkvalificerade rostfria specialprodukter till restauranger, storkök, sjukvård och livsmedelsindustrin. Alla våra anställda är upplärda inom företaget och har arbetat med hantverket i över 20 år och uppåt. Hantverket har gått i arv i tre generationer och gett oss ett unikt yrkeskunnande. Ett solitt kvalitetstänk löper som en röd tråd genom hela vår produktion. Våra ledord är kvalite, flexibilitet och leverans i utsatt tid. Välkommen!

AB LANDSKRONA ROSTFRIA, INDUSTRIGATAN 37, 261 35 LANDSKRONA | TELEFON: 0418 - 125 65  |  FAX: 0418 - 246 18  |  E-MAIL