Tillverkning

VI LÖSER DINA ROSTFRIA BEHOV

Vi har många års erfarenhet av rostfria diskbänkar. Varje enskild diskbänk måttanpassas efter kundens önskemål och behov. För oss är inget standard. Alla våra diskbänkar underlimmas med 22 mm vattenfast skiva (v-313) för maximal styrka och solid känsla. Utöver raka bänkar tillverkar vi även vinkelbänkar, bänkar i U-form & Z-form. Med andra ord tillverkar vi i alla former som du som kund vill ha. Vårt utbud av disklådor är stort och våra mest sålda disklådor hittar du i vårt designverktyg. Uttag för spishäll, utstickande pelare, avfasade- runda hörn och andra önskemål erbjuder vi också.

Alla våra bänkar tillverkas 1.5 mm plåt.

ETT GEDIGET HANTVERK

Flera av våra medarbetare har arbetat med tillverkning av rostfria diskbänkar och inredning i över 20 år. Alla är upplärda inom företaget och för traditionen vidare. Vår fördjupade kunskap i hantverket ger oss möjlighet att skapa lösningar för våra kunder som inga maskiner klarar. Tillsammans med ett stort kunnande och flexibelt arbetssätt kan vi erbjuda dig som kund precis det du vill ha. Till vår hjälp använder vi oss av en modern maskinpark som ger tillverkningen en hög kapacitet och ger dig som kund konkurrenskraftiga priser.

Bystronic Kantpress   För ökad kapacitet. Maskinen kan bocka upp till 5,4 meter långa diskbänkar i ett stycke.
Pullmax 6000   För större kapacitet på stansavdelningen.
METABO-Typ 50-491   För exakt slipning runt disklådor.

Landskrona Rostfria Logo

Om Landskrona Rostfria

Vi är ett familjeföretag som startades 1953. Vår inriktning är tillverkning av kund- och måttanpassade diskbänkar för privatbruk. Vi tillverkar även högkvalificerade rostfria specialprodukter till restauranger, storkök, sjukvård och livsmedelsindustrin. Våra anställda är upplärda inom företaget och flera medarbetare har arbetat med hantverket i över 20 år. Våra ledord är hög kvalitet, flexibilitet och leveranser i rätt tid.

AB LANDSKRONA ROSTFRIA, INDUSTRIGATAN 37, 261 35 LANDSKRONA
TELEFON: 0418 – 125 65  |  FAX: 0418 – 246 18  | E-POST