Våra diskbänkar

Med en heltäckande rostfri diskbänk blir köket snyggt och enkelt att hålla rent.

Förverkliga ditt drömkök med en diskbänk i rostfritt

En rostri diskbänk gör ditt kök ljust, fräscht och stilrent. Det hållbara materialet kräver ytterst lite underhåll och blir bara vackrare med åren. En hygienisk och lättskött diskbänk och arbetsbänk i rostfritt är proffskockens självklara val i köket.

 

Modern industriell känsla

En diskbänk av rostfritt är både snygg och slitstarkt. Arbetsytan håller länge och för tankarna
till storkök och rustika långkok.

 

Tidlös design av diskbänk

Rostfritt är ett modernt och hållbart material som borgar för lång livslängd.

Diskbänkar

För oss är inget standard

Vi har många års erfarenhet av rostfria diskbänkar. Våra diskbänkar är ett gediget hantverk som vi är stolta över. Hos oss gäller kvalité före kvantitet. Varje enskild diskbänk måttanpassas efter kundens önskemål och behov. För oss är inget standard. Utöver raka bänkar tillverkar vi även vinkelbänkar, bänkar i U-form & Z-form. Med andra ord tillverkar vi i alla former som du som kund vill ha. Alla våra diskbänkar tillverkas med plåtkvalitet sis2333 rostfri borstad plåt, tjocklek 1,5 mm. Alla bänkar underlimmas med 22 mm vattenfast skiva (v-313) för maximal styrka, stabilitet och solid känsla. Vi har ett stort utbud av disklådor och våra mest sålda hittar du i vårt designverktyg. Våra disklådor sömsvetsas och integreras med bänken helt utan synliga skarvar. Uttag för spishäll, utstickande pelare, avfasade- runda hörn och andra lösningar erbjuder vi också.

Designa din diskbänk i vårt ritverktyg

Med vårt ritverktyg designar du snabbt och enkelt din egen måttanpassade diskbänk. När ditt utkast är klart ger vi dig ett prisförslag tillsammans med eventuella valalternativ. Vi ger dig även personliga tips och råd med eventuella specialutföranden och lösningar som du kanske inte kände till från början. Vår tillverkning är alltid måttanpassad, så det finns inga standardlösningar som är billigare än just de lösningar som du vill ha och behöver just i ditt kök. Det som påverkar priset mest är ditt val av disklåda/lådor och storleken på bänken. Din diskbänk blir precis som du vill ha den.
Mer info om vårt ritverktyg

I vårt ritverktyg ritar du snabbt och lätt fram en skiss på din diskbänk. När vi fått din förfrågan återkommer vi med prisförslag, oftast inom en arbetsdag. Vi ger även tips och råd på lösningar för att uppnå dina önskemål på bästa möjliga sätt. Om du känner att det är svårt med olika detaljer som placeringar av urtag för spishäll, disklådor eller specialmått så behöver inte detta vara exakt i din ritning. Vid order ritar vi alltid upp diskbänken igen med exakta mått och specifikationer för ditt godkännande.

Välj dina egna kantsektioner

Vi tillverkar kantsektioner efter dina önskemål. I vårt ritverktyg kan du välja mellan de vanligaste utformningarna på diskbänkens kanter. Har du egna ideer på utförande av kantsektioner så känn dig välkommen att fråga!

Stort utbud av disklådor

Alla våra disklådor sömsvetsas och integreras med bänken utan synliga skarvar. Vi erbjuder disklådor från flera leverantörer där du kan välja fritt. Vi erbjuder även moderna disklådor med skarpa hörn i valfri dimension, även med integrerad avrinningsyta i önskvärd storlek. Har du särskilda önskemål så känn dig välkommen att fråga! Komplett vattenlås och upplyftbara silkorgar ingår till alla disklådor, du kan även välja slät sil med propp som man hade på den gamla goda tiden.

I vårt ritverktyg kan du välja bland utvalda disklådor från våra leverantörer.

Hela vårt sortiment finns att hitta under Tillbehör, där vi presenterar alla våra leverantörer.

 

Upp till 20% rabatt på tillbehör

När du beställer en diskbänk kan du passa på att köpa tillbehör så som blandare, diskmedelspumpar, avfallskvarnar
och mycket mer. Vi ger dig upp till 20% rabatt på tillbehörsprodukter från våra leverantörer när du köper en rostfri bänk.

VÅR LEVERANSTID ÄR VANLIGEN 3-5 ARBETSVECKOR.
Landskrona Rostfria Logo

Om Landskrona Rostfria

Vi är ett familjeföretag som startades 1953. Vår inriktning är tillverkning av kund- och måttanpassade diskbänkar för privatbruk. Vi tillverkar även högkvalificerade rostfria specialprodukter till restauranger, storkök, sjukvård och livsmedelsindustrin. Våra anställda är upplärda inom företaget och flera medarbetare har arbetat med hantverket i över 20 år. Hantverket har gått i arv i tre generationer och gett oss ett unikt yrkeskunnande. Våra ledord är hög kvalitet, flexibilitet och leveranser i rätt tid.

AB LANDSKRONA ROSTFRIA, INDUSTRIGATAN 37, 261 35 LANDSKRONA | TELEFON: 0418 – 125 65  |  FAX: 0418 – 246 18  |  E-MAIL