20% RABATT*

*Vid köp av rostfri bänk ger vi upp till 20% rabatt på tillbehör.

Tillbehör

Vi har ett stort utbud av produkter och tillbehör från de ledande leverantörerna på marknaden. Har du bestämt dig för vilken blandare du vill ha eller andra tillbehör du ska köpa till ditt kök så låt oss gärna ge dig ett bra paketpris med samtida leverans tillsammans med din nya rostfria diskbänk.

Kika in hos våra leverantörer för att se vårt fulla sortiment.

Köksblandare

Välj en köksblandare från Blanco till din nya rostfria diskbänk. Blanco kombinerar hög kvalitet med snygg design och användarvänlig form. I sortimentet finns blandare i rostfritt stål som passar extra snyggt tillsammans med en rostfri diskbänk. Vi är återförsäljare för Blanco och erbjuder hela Blancos sortiment till speciellt förmånliga priser när du handlar via oss. Kontakta oss för mer information, priser och beställningar.

Ett litet urval av blandare från Blanco:

Diskmedelspumpar

Sätt in en diskmedelspump integrerad i diskbänken så slipper du ha diskmedelflaskan framme. Vi är återförsäljare för alla diskmedelspumpar från Blanco och samtliga produkter kan levereras omgående. Kontakta oss för information, prisuppgifter och beställningar.

Ett litet urval av diskmedelspumpar från Blanco:

Avfallskvarnar

Ett kök utan blöta och luktande soppåsar

Moderna avfallskvarnar är tysta och säkra. Med en InSinkErator avfallskvarn installerad under vasken i ditt kök behöver du inte bära ut soporna lika ofta som förut. Kontakta oss för förmånliga priser på InSinkErator.

Svar på de vanligaste frågorna
Monteringsanvisningar

Landskrona Rostfria Logo

Om Landskrona Rostfria

Vi är ett familjeföretag som startades 1953. Vår inriktning är tillverkning av kund- och måttanpassade diskbänkar för privatbruk. Vi tillverkar även högkvalificerade rostfria specialprodukter till restauranger, storkök, sjukvård och livsmedelsindustrin. Våra anställda är upplärda inom företaget och flera medarbetare har arbetat med hantverket i över 20 år. Hantverket har gått i arv i tre generationer och gett oss ett unikt yrkeskunnande. Våra ledord är hög kvalitet, flexibilitet och leveranser i rätt tid.

AB LANDSKRONA ROSTFRIA, INDUSTRIGATAN 37, 261 35 LANDSKRONA | TELEFON: 0418 – 125 65  |  FAX: 0418 – 246 18  |  E-MAIL