Inspiration

Möjligheterna är obegränsade med rostfria kök och diskbänkar.
I galleriet nedan kan du inspireras av olika lösningar vi levererat genom åren.

För mer inspiration – följ oss på Instagram

Designa din diskbänk i vårt ritverktyg

Med vårt ritverktyg designar du snabbt och enkelt din egen måttanpassade diskbänk. När ditt utkast är klart ger vi dig ett prisförslag tillsammans med eventuella valalternativ. Vi ger dig även personliga tips och råd med eventuella specialutföranden och lösningar som du kanske inte kände till från början. Vår tillverkning är alltid måttanpassad, så det finns inga standardlösningar som är billigare än just de lösningar som du vill ha och behöver just i ditt kök. Det som påverkar priset mest är ditt val av disklåda/lådor och storleken på bänken. Din diskbänk blir precis som du vill ha den.
Mer info om vårt ritverktyg

I vårt ritverktyg ritar du snabbt och lätt fram en skiss på din diskbänk. När vi fått din förfrågan återkommer vi med prisförslag, oftast inom en arbetsdag. Vi ger även tips och råd på lösningar för att uppnå dina önskemål på bästa möjliga sätt. Om du känner att det är svårt med olika detaljer som placeringar av urtag för spishäll, disklådor eller specialmått så behöver inte detta vara exakt i din ritning. Vid order ritar vi alltid upp diskbänken igen med exakta mått och specifikationer för ditt godkännande.

Landskrona Rostfria Logo

Om Landskrona Rostfria

Vi är ett familjeföretag som startades 1953. Vår inriktning är tillverkning av kund- och måttanpassade diskbänkar för privatbruk. Vi tillverkar även högkvalificerade rostfria specialprodukter till restauranger, storkök, sjukvård och livsmedelsindustrin. Våra anställda är upplärda inom företaget och flera medarbetare har arbetat med hantverket i över 20 år. Hantverket har gått i arv i tre generationer och gett oss ett unikt yrkeskunnande. Våra ledord är hög kvalitet, flexibilitet och leveranser i rätt tid.

AB LANDSKRONA ROSTFRIA, INDUSTRIGATAN 37, 261 35 LANDSKRONA | TELEFON: 0418 – 125 65  |  FAX: 0418 – 246 18  |  E-MAIL